Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΕΧΙΝΟΚΟΚΚΟΥΣ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ   ΓΙΑ ΕΧΙΝΟΚΟΚΚΟΥΣ
Αγαπητοί αναγνώστες, η θεραπεία για τους εχινοκόκκους , παρά ότι είναι μία ασθένεια σοβαρή, μπορεί να θεραπευτεί εύκολα και χωρίς περιπέτειες.
Ο ασθενής που θα διαπιστωθεί μετά από εξετάσεις πως πάσχει από αυτήν την νόσο, μπορεί να ξεκινήσει την παρακάτω θεραπεία:
Κάθε πρωί νηστικός πρέπει να τρώει μία κεφαλή σκόρδο.  Όμως και κατά την διάρκεια της ημέρας πρέπει να συνεχίζει να τρώει σκόρδα, είτε μαζί με φαγητό ή σκέτα.
Ακόμα μπορεί να βράζει: Σε 1 κιλό αγνό γάλα τρεις κεφαλές (καθαρισμένα ) σκόρδα μέχρι να πήξει, όμως την πρωινή κεφαλή να την τρώει σκέτη.
Για να γίνω κατανοητός, τα σκόρδα γίνονται όπως τα δρεπάνια και θερίζουν τους εχινοκόκκους! Βασικό λοιπόν είναι ο ασθενής να τρώει καθημερινά μεγάλη ποσότητα.
Επίσης βασική  προϋπόθεση είναι τα σκόρδα να είναι από βιολογικής καλλιέργειας και ντόπιας ποικιλίας.
Περίπου σε ένα μήνα ο άρρωστος (αφού κάνει την παραπάνω θεραπεία ) με εμετούς θα βγάλει τους θερισμένους εχινοκόκκους!  Μετά από αυτό πρέπει να κάνει εξετάσεις για να βαδίζει επί του ασφαλούς… Στην επόμενη περίοδο δεν πρέπει να ξεχνάει πως πρέπει να συνεχίσει να τρώει σκόρδα αλλά βέβαια σε μικρότερη ποσότητα.
Ο Χρήστος Γεωργίου Κουφόπουλος  << Χρηστάκης>> είχε γίνει καλά με την προαναφερόμενη διατροφική θεραπεία. Επίσης πιο πρόσφατα και η Ματίνα Σταύρου Κουμερτά και οι δύο κάτοικοι Κορώνου Νάξου.
Όπως καταλαβαίνετε είναι διαπιστωμένα τα αποτελέσματα της δια τροφής θεραπείας και μόνο εκείνοι που παρουσιάζουν αρνητικά φαινόμενα από την υπερκατανάλωση του σκόρδου πρέπει να το αποφύγουν
                                                                          ΓΙΑΝΝΗΣ   ΤΖΟΥΑΝΟΥ




4 σχόλια:

  1. Καλησπέρα προσπαθώ να στείλω μήνυμα αλλά κολλάει το ίντερνετ μάλλον πιστεύω να έρθει τώρα. Τις δοσολογίες νερού και βοτανου θα ήθελα και εδώ αν είναι εύκολο ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα προσπαθώ να στείλω μήνυμα αλλά κολλάει το ίντερνετ μάλλον πιστεύω να έρθει τώρα. Τις δοσολογίες νερού και βοτανου θα ήθελα και εδώ αν είναι εύκολο ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυρία Μαρία Di για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μου στο 6979876422.

      Διαγραφή
    2. Κυρία Μαρία Di για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μου στο 6979876422.

      Διαγραφή